Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

La Ploiești se vor produce frigidere

La Ploiești se vor produce frigidere

Haier Tech România, parte a Haier Group – numărul unu la nivel mondial în domeniul electrocasnicelor, anunță că lucrările pentru prima unitate de producție de frigidere Haier din Europa se desfășoară conform graficului, producția urmând să înceapă la sfârșitul primăverii anului 2021.
Această nouă unitate va produce cele mai bune frigidere din clasă, atât încorporabile, cât și cele standard, concepute cu un accent pe conectivitate și pe păstrarea alimentelor, pentru cele 3 mărci europene ale Haier Europa – Candy, Hoover și Haier.
Acest proiect de investiții de anvergură depășește 70 de milioane de euro. Fabrica va avea 63.000 de metri pătrați desfășurați pe o suprafață de 130.000 de metri pătrați, situat în Parcul Industrial Allianso din Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.
Noua fabrică va angaja aproape 800 de persoane (la capacitate maximă) pentru o producție estimată de 600.000 unități după 2022. Designul fabricii, care se bazează pe o abordare modulară, va permite o expansiune de până la 1 milion de unități a capacității maxime de producție.
"Suntem bucuroși că am ales orașul Ploiești pentru prima noastră fabrică de producție de frigidere din Uniunea Europeană. Acest proiect va face din România un hub strategic pentru Haier Europa și va juca un rol-cheie în strategia noastră de a ajunge printre primii 3 lideri din industrie până în 2023 în Europa. Datorită capacității sale mari de producție, a transferului de tehnologie și caracteristicilor logistice, suntem încrezători că această fabrică este un proiect de primă clasă care evidențiază filozofia noastră distanță zero față de consumatori", spune Alessia Ianni, Director de Operațiuni Tehnice de Frigidere Haier Europa și Managing Director Haier Tech România.
Unitatea de producție din România va fi o fabrică de înaltă clasă, dotată cu procese de producție premium, datorită capacităților avansate de cercetare, dezvoltare și de producție ale Haier România. Fabrica va deservi piața europeană și consumatorii europeni datorită proximității, tehnologiei și eficienței sale și va reprezenta un pilon strategic în aspirațiile companiei de consolidare a poziției de lider pe segmentul de refrigerare la nivel mondial și în îndeplinirea viziunii Haier Europa de a deveni prima alegere a consumatorului european pentru locuințe inteligente.