Compania Lukoil a obtinut primele locuri in ratingurile nationale din Romania

LUKOIL România S.R.L. și Rafinăria PETROTEL-LUKOIL (parte a grupului LUKOIL) au devenit câștigătoare în clasamentul național al companiilor de top din România, organizat de Camera de Comerț din România. LUKOIL România S.R.L. pentru al treilea an consecutiv a ocupat primul loc la categoria "comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate", iar PETROTEL-LUKOIL a fost printre cele mai mari întreprinderi din România în domeniul rafinării petrolului.

LUKOIL a fost cap de listă a celor mai de succes companii din România la următorii parametri: rezultatele economice pentru anul 2017, spiritul antreprenorial, investiții în tehnologii inovatoare, comportamentul etic în afaceri.

Premierea câștigătorilor celui de-al XX-lea concurs sub auspiciile Camerei Naționale de Comerț și Industrie a României a avut loc la București cu participarea Președintelui României, Klaus Iohannis.

LUKOIL România S.R.L. de asemenea, a fost premiata cu locul intai la aceeași categorie de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, ceea ce confirmă nivelul companiei într-o afacere extrem de competitivă.

Rafinăria PETROTEL-LUKOIL a ocupat din nou primul loc pe lista celor mai buni producători de produse petroliere la nivelul județului Prahova și a fost premiata, de asemenea, cu diplomă de onoare pentru responsabilitatea socială și un premiu pentru investitori.