Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Programul spectacolelor Teatrului din Ploiești în perioada 11-17 ianuarie

Programul spectacolelor Teatrului din Ploiești în perioada 11-17 ianuarie

Saptamana aceasta teatrul ploieștean vă invită să vizionati un spectacol dinamic despre viata tumultoasa a familiilor de pescari din Chioggia si o adaptare scenica dedicata copiilor, ce are la baza textul lui Ion Creanga, „Capra cu trei iezi”.
- Cultura in Pandemie #mereuimpreuna – vineri, 15 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, va invitam la o intalnire inedita cu actori ai Teatrului „Toma Caragiu” care vor raspunde la intrebari despre felul in care actorii trec prin aceasta perioada, reinventandu-se sau gasind noi sensuri, in incercarea de a ramane mereu aproape de spectatori. Moderator: Claudius Dociu; Participanti: Mihaela Rus, Andi Vasluianu, Ioan Coman, Bogdan Farcas, Theodora Sandu, Andrei Radu. Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului, iar pretul unui bilet este de 15 lei.
- Galcevile din Chioggia – 16 si 17 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. O poveste amuzanta despre un flirt nevinovat si o bucata de dovleac ce starnesc un lung sir de intamplari neasteptate si rivalitati intre familiile de pescari din Chioggia. Regia: Vlad Trifas; Distributia: Theodora Sandu, Mihaela Mardare, Otilia Patrascu, Ioana Farcas, Mihaela Rus, Bogdan Farcas, Andrei Radu, Alin Teglas, Nelu Neagoe, Paul Niculae, Adrian Ancuta, Lucian Orbean, Razvan Baltaretu.
- Capra cu trei iezi – duminica, 17 ianuarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Dupa ce lupul cel mare si fioros perturba linistea iezilor, capra impreuna cu junele sau pun la cale un plan pentru a-l pedepsi pe rauvoitor. Regia: Nicolae Draghia; Distributia: Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Rosu, Nelu Neagoe, Catalin Radulescu.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.