Nicio pandemie din lume nu ne poate izola de artiștii noștri! Vom continua relația!

Nicio pandemie din lume nu ne poate izola de artiștii noștri! Vom continua relația!

Sunt momente extrem de dificile pentru artiștii prahoveni, iar viitorul nu pare să sune mai deloc bine. Mai mult decât oricând, acum, instituțiile de cultură ploieștene au nevoie de susținere, chiar și în condițiile în care nu se pot organiza evenimente cu public în sălile de spectacole și concerte. Este foarte posibil ca această restricție să nu se termine curând pentru că măsura a fost aplicată haotic, fără a avea la bază vreun studiu de impact. Adică mai precis fără să ni se arate concret cu ce procent contribuie la rata de infectare cu Covid existența spectatorilor în sălile de spectacole. Dar asta e mai puțin important acum.

Ceea ce contează cu adevărat este sprijinul pe care artiștii ploieșteni merită să-l primească din partea noastră, a spectatorilor. Nu ne putem întâlni cu actorii Teatrului ”Toma Caragiu” sau cu artiștii Filarmonicii ”Paul Constantinescu”, dar relația noastră nu poate fi distrusă nici măcar de o pandemie. Hai să facem asta! Hai să arătăm că suntem alături de ei și că nicio autoritate vremelnică nu ne poate ține izolați de cei care ne fac viața mai frumoasă!

În zilele astea, nu putem face decât să continuăm să-i urmărim online pe favoriții noștri și să cumpărăm virtual bilete la evenimentele organizate pe Virtual Concert Hall, acolo unde putem urmări concerte de muzică clasică, muzică populară, jazz și spectacole de teatru. Nu costă mult! Sumele nu-s foarte importante! Gesturile sunt cele care contează cu adevărat!