Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Cum mai stă Prahova în ce privește cazurile de Covid? Surse oficiale

Cum mai stă Prahova în ce privește cazurile de Covid? Surse oficiale

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 26465 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 836 pacienți au decedat, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 3 decese (2 persoane de sex masculin, având vâsta de 70, respectiv 79 de ani și o persoană de sex feminin, de 94 de ani). Toate aceste persoane prezentau comorbidități.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 172 de paturi sunt ocupate. La ATI, au fost raportate patru paturi libere, dintre care unul este prevăzut cu ventilator. (*Situația este în dinamică, iar aceste informații pot suferi modificări de la o oră la alta)
Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 55300 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către persoanele fizice și juridice), conform centralizării DSP Prahova.
Incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, raportată la 1000 de locuitori, este de 0,81.