Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Ploieștiul mai are foarte puțin până la lockdown! Rata de infectare Covid s-a dublat într-o săptămână

Ploieștiul mai are foarte puțin până la lockdown! Rata de infectare Covid s-a dublat într-o săptămână

În ciuda măsurilor tot mai drastice luate de autorități, municipiul Ploiești se îndreaptă cu pași repezi către o închidere aproape totală. Dacă lucrurile nu se schimbă, până la finalul săptămânii viitoare există riscul carantinării orașului.
Andrei Volosevici, primarul Ploiestiului face apel la ploiesteni să respecte regulile de protecție sanitară și de distanțare fizică în această perioadă pandemică.
“Din pacate, intr-o saptamana  procentul de infectare cu COVID 19 la nivelul municipiului Ploiesti s-a dublat de la 3.1 saptamana trecuta la 6,15 astazi. La nivelul administratiei publice locale depunem toate eforturile pentru crearea conditiilor de prevenire a raspindirii noului coronavirus. Prioritara pentru mine este sanatatea  ploiestenilor. Ca sa reusim sa trecem cu bine peste aceste incercari trebuie ca  efortul nostru sa fie comun. Cu toate acestea, nu trebuie sa intram in panica. Fac apel la fiecare dintre dumnevoastra sa respecte masurile stabilite de autoritati pentru prevenirea infectarii: purtati masca, dezinfectati-va des mainile, evitati zonele aglomerate, respectati distantarea fizica!”, a declarat Volosevici.