Complexul balnear de la Techirghiol își suspendă temporar activitatea

Complexul balnear de la Techirghiol își suspendă temporar activitatea

Activitatea Complex Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano din Techirghiol se suspendă temporar, începând de miercuri, 18 martie 2020. Este o măsură necesară ca urmare a deciziilor dispuse de către Guvernul Romaniei, ca urmare a declararii stării de urgență, în contextul extinderii infectiei cu coronavirusul COVID 19 care afectează populația României.

În această situație, chiar dacă în cadrul Complexului Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano s-au luat toate măsurile posibile pentru prevenirea infectiei cu COVID-19 a pacientilor si angajatilor, punem în aplicare dispozițiile autorităților în sensul de suspendare a prestării serviciilor de tratement balnear, până când situația ne va permite să vă primim și să vă tratăm cu același drag și profesionalism așa cum sunteți obișnuiți.

Suspendarea temporară a activității nu înseamnă că rupem legătura cu dumneavoastră, pacienții și prietenii noștri. Pentru orice întrebări legate de reluarea activității Complex Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0756 035 809, pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. dar și pe pagina de Facebook la adresa https://www.facebook.com/Complex-Balnear-si-de-Recuperare-CAA-Techirghiol-397361883707505/