Retragerea din viața politică a fostului primar al Ploieștiului, Horia Toma a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale

Retragerea din viața politică a fostului primar al Ploieștiului, Horia Toma a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale

Retragerea din viața publică a fostului primar al Ploieștiului, profesorul Horia Toma a suscitat un interes deosebit pe facebook. Într-o recentă postare, unul dintre cei mai experimentați oameni de politică și administrație din Ploiești a anunțat că renunță la viața publică.

”Dragi prieteni,vreau să vă spun că în toată cariera mea am fost ajutat de meserie și de politică. Iată că, datorită unei vârste și unui bun simț, sunt nevoit să mă despart cu regret de ambele.Voi încerca să rămân în viața cetății pe alte coordonate, legate de elevi, prima mea iubire, și de educarea lor.Vă voi ține la curent cu toate demersurile viitoare și voi apela, dacă va fi cazul, la sprijinul vostru. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Horia Toma pe contul său de facebook.

Reacțiile n-au întârziat să apară. Peste 600 de like-uri și peste 250 de comentarii însoțesc la acest moment postarea. Dintre comentarii, marea majoritate sunt ”de bine”, iar decizia anunțată de cel care a fost primar, deputat, europarlamentar, consilier local, consilier județean, inspector general la ISJ Prahova a fost lăudată de marea majoritate a celor care și-au exprimat părerea.