Situație delicată pentru Prahova! Mesajul președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader

Situație delicată pentru Prahova! Mesajul președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, transmite un mesaj prahovenilor în contextul creșterii numărului de infecții cu Covid 19.

,,Dragi prahoveni, în perioada stării de urgență ați fost un exemplu pentru toată țara!

Nu am fost și nu sunt un adept al măsurilor dure, cum au fost cele adoptate pe perioada stării de urgență, însă nu-mi doresc ca Guvernul României să impună măsuri de restricții noi în județul nostru. Sunt sigur că nici dumneavoastră nu vă doriți acest lucru!

Pentru că vă cunosc și vă stimez, am încredere în capacitatea dumneavoastră de a reacționa, vă rog să nu uitați nicio clipă că SARS-CoV-2 există și se răspândește foarte ușor așa încât, după cum am observat cu toții, evoluția pandemiei, atât la nivel național, cât și la nivel local, a condus la creșterea alarmantă a numărului de cazuri.

De aceea, vă îndemn încă o data să respectați recomandările venite din partea specialiștilor. Respectați distanțarea socială și măsurile de igienă, purtați mască în spațiile publice închise și nu uitați că depinde doar de noi și de comportamentul nostru, de atitudinea noastră să învingem acest virus și să închidem, cât mai repede, acest capitol neplăcut al vieții noastre!

Vă rog să aveți mare grijă de dumneavoastră și de cei dragi și vă doresc multă sănătate! Fiți responsabili!”