Mesaj dur al senatorului Radu Oprea: Politician fără valori, fără crez...

Mesaj dur al senatorului Radu Oprea: Politician fără valori, fără crez...

Senatorul PSD Radu Oprea, candidat al social-democraților pentru funcția de primar al Ploieștiului a lansat în urmă cu puțin timp un mesaj dur pe pagina sa de facebook. După cum sună, textul nu are cum să fie adresat altcuiva decât lui Cristian Ganea, alături de care, până mai ieri, se afla în aceeași tabără.

”Identitatea mea politică este social-democrată! Social-democrația crede in echitate și justiție socială, într-o repartizare corectă a veniturilor în societate. Cetățenii și binele comun sunt în centrul politicilor publice pe care le promovăm.

Spiritul membrilor și simpatizanților PSD, inclusiv cei din Ploiești, este de de a fi atașat valorilor social-democrate. În general, suntem aspri în judecarea acelora care au primit totul de la noi - votul nostru, susținerea noastră, iar apoi au uitat că pozițiile de conducere în organizații și administrație sunt consecința doar a încrederii noastre.

Deciziile care privesc doar interesele personale de moment nu ne sunt specifice. Traseismul politic caracterizează politicianul fără valori, fără crez, fără curajul de a-și susține public ideile și fară dorința de a se lupta pentru ele.

Le transimt colegilor mei din organizația PSD Ploiești că cel mai important lucru pentru noi este familia noastră social - democrată, valorile în care credem. Tăria PSD este dată de noi toți, de dorința noastră de a fi împreună și de a lupta pentru obiectivele colectivității noastre.

Dumneavoastră, membrii organizației PSD Ploiești sunteți cei care contează cu adevarat”, a scris Radu Oprea pe facebook.