Război total între Cezar Ouatu și designerul Adrian Oianu! Vezi de la ce s-au ”luat”!

Război total între Cezar Ouatu și designerul Adrian Oianu! Vezi de la ce s-au ”luat”!

Contratenorul ploieștean Cezar Ouatu i-a răspuns tăios desinerului vestimentar Adrian Oianu. Acesta l-a criticat pentru ținuta cu care artistul s-a prezentat, alături de logodnica sa, Andreea Vilău, la petrecere organizată de revista ”Viva”.

”Măi domnule Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârsta, nici nu sunt “baiatul ăla” fără nume. Ma numesc Cezar Ouatu și sper sa auziți și de mine într-o zi la cât de “sus” și educat sunteți dvs! Cât despre comentariile “pertinente” și de mari “avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnitaresti turco-chineze rebranduite am tot întâlnit in Romania !!! Logodnica mea si eu ne am simțit în primul rând extrem de relaxați și ne-am îmbrăcat după starea noastra de spirit ci nu după un anumit dress code!!! Mai departe specia asta de stiliști “bad guy” care taie în carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o ușoară tendința ridicola circareasca. Oricum ma bucur sa ne cunoaștem și sper să-mi fac temele mai bine next time pentru că sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni în comun și de prin mall dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat !!! Inspirație maximă dragilor “creatori” de frumos!

P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi in timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinuțe rebranduite”, a scris Cezar Ouatu pe pagina sa de facebook.