Cum l-a prins Ganea pe Dobre cu bolobocul spart și cu poza pentru propagandă?

Cum l-a prins Ganea pe Dobre cu bolobocul spart și cu poza pentru propagandă?

Viceprimarul Cristian Ganea l-a prins pe primarul Adrian Dobre cu bolobocul spart și cu poze făcute doar pentru propaganda de partid. După ce a fost atacat direct de Dobre pe motiv de reparații nasoale pe pasajul pietonal din centrul orașului, Ganea i-a răspuns primarului și iată ce a ieșit:

”Pornit prin oraş în campanie electorală, din dorinţa de a impresiona partidul să-l mai lase o data să se joace de-a primăria, Dobre dovedeşte încă o data că este complet rupt de realitate.

Aşa se face că, a convocat directorii din primărie să verifice lucrările de reparaţii pe pasajul pietonal din centru. Acest control nu se putea face fără fotograful personal care a suprins momentul şi primarul s-a lăudat pe Facebook cu marele control.

Adevărul e că pozele sunt foarte mişto, dar doar pentru propagandă. Păcat că Dobre nu a postat si faptul că, bolobocul, pe care îl ţine ţanţoş în mână, este spart şi nu are bula de control. Muncitorii l-au avertizat că bolobocul e stricat, dar pentru Dobre asta nu contează. Arată mişto cu el în mână şi se poate preface că dă indicaţii preţioase.

Domnule primar, bolobocul are un lichid de obicei de culoare galbenă, care la rândul lui are o bulă de aer. Când bula se poziţionează pe mijloc, înseamnă că suprafaţa este dreaptă. Dacă bolobocul era spart si nu mai avea lichid, suntem curioşi ce aţi măsurat dumneavoastră? Măsurătoarea “la ochi” se face altfel. Vă propun ca, data viitoare când vreţi să mai faceţi poze pentru campanie, să încercaţi şi metoda măsuratului cu aţă. Poate asta vă iese”, a scris viceprimarul Ganea pe pagina sa de facebook.