Nu vrem să fim părtași la săparea prăpastiei economice și sociale spre care guvernul Cîțu ne împinge fără nicio remușcare!

Nu vrem să fim părtași la săparea prăpastiei economice și sociale spre care guvernul Cîțu ne împinge fără nicio remușcare!

Parlamentarii PPU(social-liberal) au votat, alături de grupul social-democrat, ÎMPOTRIVA BUGETULUI DE AUSTERITATE impus Parlamentului de guvernul de dreapta.

“Nu vrem să fim părtași la săparea prăpastiei economice și sociale spre care guvernul Cîțu ne împinge fără nicio remușcare!”, a declarat deputatul PPU(social-liberal) de Prahova, Grațiela Gavrilescu, la finalul dezbaterilor.

“Sunt profund dezamăgită și extrem de îngrijorată: este pentru prima dată în istoria post-comunistă când, contrar Constituției, Parlamentul devine subordonat Guvernului și execută, fără cârtire, indicațiile prețioase ale acestuia în privința adoptării bugetului!

Niciunul dintre cele peste 3500 de amendamente realiste, dedicate românilor și dezvoltării României, depuse de grupul PSD, la care și noi, cei din PPU(social-liberal) suntem afiliați, nu a fost adoptat de falsa majoritate, pentru că... așa s-a primit ordin de la partid!

Culmea ironiei: multe dintre aceste amendamente erau pentru localități conduse de primari PNL!

Nu a contat!

Inclusiv pentru Ploiești s-au cerut FONDURI DESTINATE REDUCERII POLUĂRII.

Ce credeți? Exact personajele care, în campanie, se dădeau de ceasul morții că nu se mai poate respira în Ploiești și îmi reproșau, cu nerușinare, că nu am făcut destul, ca ministru, pentru reducerea poluării, azi-noapte au votat împotriva ploieștenilor și a primarului lor! Iar cei mai vocali  nemulțumiți că nu se poate circula spre și dinspre Valea Prahovei au votat împotriva unei centuri ocolitoare, care, la Băicoi, putea fluidiza traficul, cât de cât, până la construirea autostrăzii... la calendele grecești.

Nu investiții, nu educație, nu sănătate. Și nici alocații și pensii majorate, deși aveam inclusiv cadrul legal pentru asta! Din păcate, acest an este compromis pentru România! Și va fi extrem de greu să recuperăm decalajul!”, a mai precizat deputatul umanist.