Reacția PSD Prahova după ce unul dintre consilierii locali a decis să treacă la PNL

Reacția PSD Prahova după ce unul dintre consilierii locali a decis să treacă la PNL

Traseismul politic nu mai surprinde pe nimeni, în special în anii electorali. Cu toate acestea, fiecare schimbare de macaz politic are o justificare, mai mult sau mai puțin vizibilă.

Este și cazul doamnei consilier local municipal Dragulea Sanda care a anunțat astăzi, pe pagina sa de facebook că pleacă la PNL pentru a fi în echipa lui Andrei Volosevici.

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a declarat astăzi: ”Decizia doamnei  Dragulea era de anticipat, dumneaei s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat. Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor. Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa”.

Echipa social-democrată care va candida pentru Ploiești va fi formată din oameni care cred în social-democratie, în echipă și în strategii pe termen lung, dar mai ales, din oameni care cred în potențialul PSD de a cuceri inimile ploieștenilor.