Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Grațiela Gavrilescu a sărbătorit Mica Unire la Vălenii de Munte

Grațiela Gavrilescu a sărbătorit Mica Unire la Vălenii de Munte

Grațiela Gavrilescu, prim-vicepreședinte al Partidului Forța Națională a fost prezentă la Vălenii de Munte. Alături de autorităţile locale, oameni politici şi cetăţeni, Gavrilescu a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române. Astăzi  se împlinesc 161 de ani de înfăptuirea Micii Uniri

Cu acest prilej, la Vălenii de Munte a avut loc şi inaugurarea “Parcului Unirii”. Astfel, începând cu ora 18.00, prim-vicepreședinte al Partidului Forța Națională a fost prezentă în Parcul Unirii unde a participat la manifestările  dedicate acestei zile importante din istoria românilor.

Programul a început cu intonarea Imnului Naţional, după care a avut loc inaugurarea propriu -zisă a parcului. A urmat apoi prezentarea domnitorilor care au scris istorie(Decebal, Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu,Alexandru Ioan Cuza, Ferdinand I). După acest moment a urmat slujba religioasă şi alocuţiuni. Manifestările au continuat cu cu un scurt program artistisc susţinut de către Corala ” Rapsodia”.

Seara s-a închieta cu simbolul UNIRII ,o horă în care s-au prins toţi cei prezenţi la manifestări