Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

La Ploiești, USR și PLUS au zdrobit PNL în sondajul de pe facebook! Răzvan Enescu însă nu l-a putut bate pe Andrei Volosevici!

La Ploiești, USR și PLUS au zdrobit PNL în sondajul de pe facebook! Răzvan Enescu însă nu l-a putut bate pe Andrei Volosevici!

”Partizanii” USR și PLUS Prahova au lansat în mediul online un sondaj din care să rezulte care partid și care candidat ar fi în grațiile electoratului ploieștean pentru alegerile locale din vara acestui an. Sondajul derulat exclusiv pe rețeaua de socializare Facebook are doua segmente: unul în care se verifică intenția de vot pentru zona politică, respectiv PNL și USR/PLUS și altul în care cei care au conturi (false sau nu) pe facebook sunt invitați să aleagă între candidatul PNL, avocatul Andrei Volosevici și cel al USR și PLUS, arhitectul Răzvan Enescu. La primul dintre acestea liberalii ar pierde cu grație în favoarea alianței ”oamenilor noi” cu scorul de PNL – 25%, USR/PLUS – 75%, iar în cel de al doilea liberalul Andrei Volosevici ar avea câștig de cauză în fața plus-istului Răzvan Enescu cu scorul de 53 la 47%. Ambele sondaje sunt prezentate ca având o marjă de eroare de plus, minus 3%.