Șomerul de lux Ludovic Orban va găsi repede un prieten care să-l angajeze part-time

Șomerul de lux Ludovic Orban va găsi repede un prieten care să-l angajeze part-time

Senatorul social-democrat de Prahova Ștefan Radu Oprea îl face praf pe fostul premier wernerian Ludovic Orban. Într-o postare pe facebook, publicată în urmă cu puțin timp, senatorul Oprea spune că: ”Am votat astăzi contra guvernului toxic Ludovic Orban. El ar trebui să rămână șomer dar să nu ne pară rău pentru el, pentru că e un "șomer de lux". El va găsi repede un prieten "dezinteresat" care-l va angaja part-time și nici de data asta nu va munci. Nu este ceva rușinos in a fi șomer, viața este plină de neprevăzut, cum a fost si a doamnei Paula, liftiera de la Ministerul Muncii. Doar Orban folosește cuvântul șomer intr-un sens peiorativ.

Ludovic Orban dispretuiește statul și ajutorul temporar al statului ca oricare libertarian convins. Din păcate, în calitate de prim-ministru a transferat acest dispreț catre toți românii în stare de vulnerabilitate, cum a fost cazul celor 940.000 de pensionari cărora le-a refuzat cresterea pensiei cu 70 de lei, motivând că nu sunt bani. Îi disprețuiește pe cei care nu pot plăti servicii medicale la privat, pentru că în ciuda protestelor românilor a aprobat OUG-ul cinic privind privatizarea sănătății. Mai mult, au privatizat și serviciile de urgență.

În schimb, a avut bani pentru toți prietenii lui, "elitele" apropiate de PNL.

Pentru disprețul manifestat față de români și pentru ultima noapte de hoție in care au aprobat 25 de OUG-uri și 31 de HG-uri, guvernul Orban a trebuit să plece”.