Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova: Prahovenii vor avea pensiile și salariile tăiate!

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova: Prahovenii vor avea pensiile și salariile tăiate!

Social-democratul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului Județean Prahova este de părere că rezultatul votului asupra moțiunii de cenzură aruncă România în haos. Toader spune, într-o postare pe facebook că pentru prahoveni și pentru toți românii vor urma tăieri de pensii și salarii, concedieri masive și blocarea tuturor programelor sociale inițiate de PSD. Citește în continuare integral postarea președintelui Consiliului Județean Prahova.

”Rezultatul votului de astăzi din Parlament aruncă România în haos! După guvernarea PSD, singura care a crescut economia României, care a fost aproape de fiecare dintre cetățenii acestei țări, ne aflăm acum în pragul unor mari probleme ce vor fi generate, din păcate, de căderea Guvernului Dăncilă. Cu siguranță, vom asista, cu toții, la îndeplinirea “promisiunilor” făcute de liberali și de useriști, la aplicarea măsurilor pe care și le-au dorit oamenii lui Iohannis, prin vocea marelui “lider” Ludovic Orban: tăierea pensiilor, a salariilor și disponibilizarea angajaților din sistemul bugetar.

Partidul Social Democrat va merge mai departe și va demonstra că este o formațiune politică responsabilă, care luptă pentru ca românii să aibă un viitor mai bun!

O altă consecință directă a căderii Guvernului va fi influența negativă în rândul instituțiilor financiare internaționale, pentru că orice schimbare a echipei guvernamentale creează, automat, și un șoc la nivel economic. Va urma o perioadă de criză, după ce, recent, Banca Mondială majorase prognoza de creștere a economiei românești, iar World Economic Forum promovase România pe locul 51 în topul celor mai competitive 141 de țări ale lumii”.