Mesajul primarului Ploieștiului după căderea Guvernului Dăncilă: A furat banii ploieștenilor!

Mesajul primarului Ploieștiului după căderea Guvernului Dăncilă: A furat banii ploieștenilor!

Primarul Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre a transmis pe facebook un mesaj motivațional la scurt timp după ce s-a aflat rezultatul votului din Parlament în ce privește moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Primarul ploieștean spune că de vină pentru haosul care domnește în oraș este de vină guvernul format de PSD, pe care-l acuză că a furat banii ploieștenilor. Redăm în continuare textul integral al postării primarului Adrian Dobre.

”PNL a doborât, prin moţiune de cenzură, Guvernul care şi-a bătut joc de Ploieşti!

În calitate de primar al Municipiului Ploieşti, rezultatul votului de astăzi din Parlament mă bucură extraordinar de mult. Guvernul incompetent condus de Viorica Dăncilă a fost demis în urma unui demers politic iniţiat de PNL. E o reuşită politică importantă care confirmă statutul Partidului Naţional Liberal ca principală forţă politică a României.

Speranţa mea este că, la Palatul Victoria, se va instala un nou Guvern care va încerca să repare răul făcut de guvernările PSD-iste Municipiului Ploieşti. Începând, cred eu, cu o foarte necesară rectificare bugetară. Mai mult ca niciodată, sunt convins de victoria Preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale şi că proiectul nostru comun de a construi România Normală va putea fi pus în aplicare”.