Grațiela Gavrilescu a făcut anunțul! Părăsește definitiv partidul lui Tăriceanu!

Grațiela Gavrilescu a făcut anunțul! Părăsește definitiv partidul lui Tăriceanu!

Liderul ALDE Prahova, deputatul Grațiela Gavrilescu a anunțat că renunță la partidul al cărui lider național este Călin Popescu Tăriceanu. Într-o postare recentă pe pagina sa de facebook, parlamentarul ploieștean anunță că se alătură Partidului Forța Națională, o fomațiune politică neparlamentară. Citiți integral textul postat de Grațiela Gavrilescu pe facebook:

”Vreau să pun capăt tuturor speculațiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea și sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie!

Este timpul să tragem linie și să ne uităm câtă substanță a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni și doctrine sleite de faptele celor ce și le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut!

România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici și bine pregătiți care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obținerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creșterii economice și am creat premisele rămânerii profesioniștilor în țară!

Pornim la drum pentru a putea construi, împreună, țara pe care ne-o dorim:

Independentă, demnă, civilizată!

O Românie europeană a românilor!

Școală, stradă, spital, mediu curat și sănătos, respect pentru valorile naționale autentice, pentru istoria, cultura și credința noastră!

Respect pentru familie, profesori, medici și profesioniștii din toate domeniile!

Respect și grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenție pentru copii și tineri!

Respect pentru justiție și armată!

Respect pentru Constituție!

Aceasta este adevărata FORȚĂ a noastră!

Aceasta este FORȚA NAȚIONALĂ!”