ALDE a depus la BEC lista candidaților pentru Parlamentul European

ALDE a depus la BEC lista candidaților pentru Parlamentul European

ALDE a depus astăzi la Biroul Electoral Central semnăturile de susținere și lista de candidați pentru Parlamentul European. Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European are experiența și cunoștințele necesare pentru a promova interesele românilor. România pe care ALDE dorește să o reprezinte în Europa este o țară mai puternică și respectată!

La evenimentul de depunere a listei pentru Parlamentul European au participat candidații ALDE, împreună cu reprezentanții conducerii ALDE.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat că ALDE propune românilor o ‘listă de excepţie’, o listă cu oameni ‘cu o deosebită probitate morală’.

„Aş dori să mulţumesc membrilor BEC pentru că au avut răbdarea să verifice cele aproape 400.000 de semnături pe care ALDE le-a depus astăzi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru mine să depun listele candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European. Eu cred că ALDE propune românilor o listă de excepţie, o listă cu oameni care au o profesie, o listă cu oameni a căror probitate morală nu poate fi pusă în discuţie, o listă cu care acest partid vine şi cere voturile românilor”, a spus Norica Nicolai.

Ea a apreciat că românii îşi doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de ţara noastră şi mai respectuoasă cu România.