Daniel Craig: Am fost sub asediu fizic și emoțional

Daniel Craig: Am fost sub asediu fizic și emoțional

Daniel Craig, unul dintre actorii care au avut șansa și talentul de a juca rolul lui James Bond, a vorbit într-un documentar despre ce a însemnat acceptarea acestui personaj, cum a gestionat valul de celebritate pe care i l-a adus și cine l-a ajutat să facă pace cu faima, să o înțeleagă și să o îmbrățișeze.

Daniel Craig se pregătește să-și ia adio de la rolul Agentului 007. "No Time To Die" este ultimul film în care actorul de 53 ani interpretează acest personaj. Avetura lui Craig în costumul impecabil al lui James Bond a început în 2005, cu "Casino Royale", și a continuat cu "Quantum of Solace", "Skyfall" și "Spectre". "No Time To Die" va fi lansat în 30 septembrie 2021.

"Viața mea personală a fost afectată de faptul că am devenit atât de faimos dintr-odată. Obișnuiam să mă închid în casă și să trag draperiile. Fizic și emoțional eram sub asediu. Nu mi-a plăcut când am descoperit acest nivel de celebritate. Hugh Jackman m-a ajutat să facă pace cu ea și să o apreciez", a povestit Daniel Craig.

citește mai mult pe film now