Cine este Emma, asistenta lui Buzdugan și Morar la Radio ZU?

Cine este Emma, asistenta lui Buzdugan și Morar la Radio ZU?

De mai bine de trei ani este vocea veselă de la Radio ZU, cea care dă replici spumoase lui Buzdu și Morar, iar de cinci ani se pregătește intens cu trupa lui Tavi Colen pentru o carieră muzicală.

Emma Ștefan este din Galați și drumul său până aici a fost cel puțin interesant. Deși e absolventă de Relații economice internaționale, a început ca organizator de evenimente pentru un lanț hotelier, pe când era o adolescentă, undeva la mare. Așa a ajuns să îi cunoască pe toți din branșă.

Așa a ajuns să îl cunoască pe Tavi Colen. “Apoi băieții din trupa lui m-au auzit la repetiții și m-au încurajat să cânt cu ei. Pe cât de înfricoșător părea, pe atât de mult mi-a plăcut. Tavi e un balaur la repetiții! Iar in intervalul acela se muncește foarte mult pentru că vrem să avem un vibe bun şi să cântăm bine live”, spune Emma.

Prima data, live cu public a cântat într-un club în București. “O perioadă m-am distrat și am câștigat bani din asta, însă cu adevărat, la modul profesionist, am început să cânt de când sunt cu Tavi. De vreo patru ani merg la un profesor de canto care mă ajută să îmi mențin sănătatea vocii. Știu că Gemeni sunt suciți, dar m-am disciplinat foarte mult. Și mai știu că nu sunt nici la jumătatea drumului, față de ceea ce mi-am propus,” spune Emma.

Tot ea povestește cum a fost selectată pentru Matinalul Morning ZU: “Eram într-un moment mai greu al vieții mele, veneam după o demisie și am primit vestea că Buzdu și Morar caută o colegă. M-am dus la interviu, am dat probe, au fost 300 de CV-uri, 10 fete în finală, 4 în semi-finală și m-au ales pe mine după o lună de teste.” Acum organizează nunți peste tot în țară, are firma ei, pregătește tot ceea ce se cheamă partea muzicală și sonorizarea evenimentului, lumini și ecrane.

Are o relație foarte faină cu toate miresele ei, multe dintre ele rămânându-i prietene. Proiecte de viitor? “Vreau să lansez o piesă, care să nu fie neaparat o chestie din care să fac bani, vreau o piesă care să mă reprezinte cu totul, să fie o parte din sufletul meu.

Tavi e cel care orchestrează, el e și cel care mă ajută în tot ce fac și îl consider foarte important în ascensiunea mea. E un tip mișto ca prieten.

E un umăr de nădejde, m-a bucurat că nu m-a menajat nicio secundă, pe de altă parte știu că mă sprijină și crede în mine.

Îi datorez foarte multe”, spune Emma, care a cântat recent cu trupa lui Colen, acasă, la Galaţi. “La Shopping Center a fost o experiență frumoasă, mi-a fost teamă – când vii acasă ai foarte multă emoții – am revăzut mulți prieteni și asta chiar a contat.

În continuare rămân Emma de la ZU, pentru că îmi place treaba asta, dar merg și pe muzică”.

sursa: Revista Urbania