Daniel Craig s-a accidentat serios în timpul filmărilor pentru noua peliculă James Bond

Daniel Craig s-a accidentat serios în timpul filmărilor pentru noua peliculă James Bond

Actorul Daniel Craig s-a accidentat destul de serios în timpul filmărilor pentru noul film din seria James Bond. Pentru Craig este a cincea oară când interpretează rolul celebrului agent 007 și, din câte se pare ar fi pentru ultima oară când va juca în film.

În cel de-al 25-lea film al seriei „James Bond”, ”No Time to Die”, regizat de Cary Fukunaga, britanicul Daniel Craig interpretează pentru a cincea oară rolul agentului 007, în timp ce Rami Malek, premiat cu Oscar în acest an la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, va interpreta personajul negativ din noua peliculă.

În distribuţia acesteia se mai află actriţele Naomie Harris, Lea Seydoux, Ana de Armas şi actorii Ralph Fiennes şi Ben Whishaw. Producția a fost filmată în Londra, Jamaica, Norvegia și Italia. Așteaptă-te, așadar, la câteva cadre spectaculoase.

Au fost și ceva probleme pe la filmări: Daniel Craig s-a accidentat destul de grav la nivelul gleznei în Jamaica la sfârşitul lunii mai. Starul britanic a fost operat şi a fost nevoit să rămână în convalescenţă timp de două săptămâni, fără să provoace însă o întârziere majoră în calendarul producţiei.

La începutul lunii iunie, filmarea unei scene în care se producea o explozie, realizată în apropiere de Londra, a dus la rănirea uşoară a unui membru al echipei de producţie aflat în exteriorul platoului şi a provocat pagube materiale.