Învață să te îmbraci bine fără să cheltui o avere! Apelează la profesioniștii L’Atelier Vintage Ploiești!

Învață să te îmbraci bine fără să cheltui o avere! Apelează la profesioniștii L’Atelier Vintage Ploiești!

L’Atelier Vintage din Ploiești pune în aplicare tehnicile moderne ale croitoriei, dând naștere unor piese vestimentare UNICAT, făcute după placul și inițiativa clienților, cu sprijinul și îndrumarea specialiștilor noștri.

Cu ajutorul colecțiilor noastre vei reuși mereu să găsești ținute în vogă pentru a obține un look cu adevărat deosebit. Creațiile noastre sunt alese cu multă grijă, dorindu-ne astfel să asigurăm satisfacerea tuturor gusturilor. Astfel, îți propunem o gamă largă de produse alese cu grijă de către o echipă tânără, bine informată despre ultimele tendințe din lumea modei.

Îmbinăm cele mai recente tendințe cu stilul stradal și cu ideea noastră unică despre modă, creând în felul acesta ținute individuale, originale și atemporale, pentru orice ocazie. Îmbinăm cele mai recente tendințe cu stilul stradal și cu ideea noastră unică despre modă, creând în felul acesta ținute individuale, originale și atemporale, pentru orice ocazie.

L’Atelier Vintage oferă soluții interesante, combinații curajoase, accesorii expresive.

Colecția actuală reflectă cele mai importante tendințe pentru primăvara/vara 2019. Pregătește-te pentru o scurtă călătorie în timp, întrucât nu vor lipsi îmbrăcămintea și accesoriile inspirate de estetica anilor `80 și `90 precum și începutul anilor 2000.

Tot la L’Atelier Vintage găsești și culorile și imprimeurile cele mai la modă ale sezonului, iar designerii noștri mizează pe diversitate. Ctește continuarea AICI.