Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Planul integrat de calitate a aerului va fi pus în dezbatere publică la Ploiești

Planul integrat de calitate a aerului va fi pus în dezbatere publică la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, informează cetățenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti și comuna Brazi, acțiune care va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20.01.2021, începând cu orele 17.00.
    
Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administrației publice locale/județene, precum și pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro.

Cetățenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la data de 19.01.2021.

    Persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pentru a se asigura respectarea masurilor privind distanțarea fizică.