3000 de puieți de salcâm vor fi plantați în zona fostei rampe de gunoi Teleajen

3000 de puieți de salcâm vor fi plantați în zona fostei rampe de gunoi Teleajen

Pentru al șaselea an consecutiv, Clubul ROTARY Ploiești va organiza în data de 30 martie 2019 o acțiune de plantare puieți pe Centura de Est a Ploieștiului, o nouă etapă din proiectul ambițios de a crea și întreține o perdea forestieră antipoluare în zonă. Ca și în anii precedenți, la acțiune vor participa numeroși voluntari, printre care se vor afla membri ai Clubului Interact Ploiești și tineri de la Organizația Umanitară Concordia, precum și elevi ai Liceului

Tehnologic de Transporturi, ai Liceului “Anghel Saligny” și ai Școlii Generale “Nicolae Simache”. De altfel, proiectul, care este sprijinit în continuare de Rafinăria Petrotel Lukoil, are drept partener Inspectoratul Școlar Județean Prahova, alături de Primăria Ploiești și Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA – Direcția Silvică Prahova.

Potrivit inițiatorilor proiectului, anul acesta vor avea loc lucrări de completare a celor cinci hectare împădurite în anii trecuți, voluntarii urmând să planteze în zona rampei de gunoi Teleajen nu mai puțin de 3000 de puieți de salcâm.