Vicepremierul Grațiela Gavrilescu, mesaj pentru toți primarii orașelor din România

Vicepremierul Grațiela Gavrilescu, mesaj pentru toți primarii orașelor din România

Viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a participat la gala aniversară cu ocazia celor 25 de ani de activitate ai Asociației Orașelor din România. Ministrul Mediului le-a vorbit primarilor prezenți la eveniment despre importanța colectării selective și dezvoltarea unui sistem performant de management al deșeurilor în mediul urban, în concordanță cu principiile economiei circulare, dar și despre programele de finanțare disponibile prin Fondul pentru Mediu, care urmează să demareze: Rabla Clasic, Rabla Plus și Programul pentru instalarea de sisteme fotovoltaice.

”M-am bucurat sa pot reintalni prieteni dragi intre primarii participanti la editia jubiliara a Adunarii Generale AOR! Inca o data s-a dovedit ca oamenii raman oameni si primarii de calitate- primii gospodari ai localitatilor in care sunt alesi, indiferent de partidul sub sigla caruia au candidat! In semn de respect pentru acestia, am fost onorata sa le pot prezenta, astazi, oportunitatile oferite de programele de mediu si sa ii asigur de tot sprijinul meu! Le promit ca voi intreprinde tot ce imi sta in putinta pentru adoptarea cat mai rapida a Codului Administrativ, a carui traiectorie fireasca a fost deturnata de presedintele Romaniei!

Indiferent cat de mult va doriti sa fiti lider al opozitiei, ati fi putut, macar de aceasta data!, sa nu mai stopati demersurile majoritatii, domnule presedinte! Nu pot sa cred ca ati uitat ca si dumneavoastra ati fost... primar!”, a spus ministrul Grațiela Gavrilescu.