Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Premieră națională cu Florin Busuioc la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești

Premieră națională cu Florin Busuioc la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești

Marți, 26 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești va avea loc premiera națională a spectacolului „Weekend Comedy” de Sam Bobrick. Prin urmare, ploieștenii vor fi primii care vor avea ocazia să îi vadă pe Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu și Cristian Popa în această comedie savuroasă, montată de Dragoș Câmpean.
Cu „Weekend Comedy”, Sam Bobrick - autorul a zeci de piesă de succes printre care „Cafeneaua” sau „Crima de la Howard Johnson” - demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.
Ce se întâmplă când două cupluri, din două generații diferite, închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend? Depinde. Dar când unul dintre cupluri este alcătuit din morocănosul Frank și soția lui Peggy, amândoi trecuți de prima tinerețe, iar în celălalt cuplu îi întâlnim pe tinerii și nonconformiștii Toni și Jill, se anunță a fi distractiv… pentru privitori.
Mai ales că cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului, lucru care va porni un adevărat război între generații, plin de situații comice. În final însă, toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie.
„Weekend Comedy” vine la Ploiești prin proiectul cultural P2P Theatre, care a adus anul acesta la Teatrul „Toma Caragiu” și spectacolele „Numitorul comun” (cu Marius Florea Vizante, Nadiana Sălăgean și Alexandru Ion) și „Și cine nu iubește” (cu Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman).
Biletele la reprezentația de marți pot fi cumpărate de la agenția de bilete a Teatrului „Toma Caragiu” sau online pe https://www.iabilet.ro/bilete-weekend-comedy-47109.  Mai multe detalii despre spectacol găsiți pe pagina de Facebook a organizatorului, https://www.facebook.com/P2P.Theatre/