Conducerea Politiei Locale Ploiesti e foarte ocupata la final de an! Isi cerceteaza disciplinar salariatii pentru ca posteaza pe facebook!

Conducerea Politiei Locale Ploiesti e foarte ocupata la final de an! Isi cerceteaza disciplinar salariatii pentru ca posteaza pe facebook!

Conducerea Poliției Locale Ploiești se pare că are foarte multă treabă la acest final de an. Vă gândiți cumva că se înmulțesc patrulele prin oraș sau că se îmbunătățesc acțiunile pentru menținerea ordinii publice în condițiile în care vor fi foarte multe acțiuni stradale în centrul orașului? Ei bine, nu-i deloc așa. Preocuparea prioritară a conducerii instituției plătite din bani publici este referitoare la imaginea publică. Și cum această tinde să se degradeze serios în ultima perioadă, la Poliția Locală Ploiești se țin comisii de disciplină. Asta pentru că directorul Adrian Vaida pare să fie deranjat de faptul că apar mai peste tot, prin mediul online în special, o serie de dezvăluiri cu privire la o serie de ilegalități care se petrec în instituție sub oblăduirea conducerii. Și pentru ca totul să aibă un final, salariații bănuiți că ar distribui pe facebook articole critice la adresa conducerii Poliției Locale Ploiești au început să fie cercetați disciplinar. Ultima ședință disciplinară s-a petrecut marți la amiază, iar lucrurile nu par să se oprească aici. Nu zicem că nu-și au rostul comisiile de disciplină, dar poate că mai utile ar fi ședințele în care să se dezbată modalitățiel de eficientizare a activității polițiștilor locali. Nu de alta, dar instituția este în slujba comunității ploieștene și nicidecum doar a unui grup de interese.