Fabrica Wetterbest, o investiție românească de peste 9 milioane de euro și-a deschis porțile în orașul Băicoi

Fabrica Wetterbest, o investiție românească de peste 9 milioane de euro și-a deschis porțile în orașul Băicoi

O investiție românească de 9,4 milioane de euro și-a deschis astăzi porțile în orașul prahovean Băicoi. Este vorba despre fabrica Wetterbest în care vor lucra peste 300 de salariați. Deschiderea oficială a investiției din Băicoi a avut loc miercuri, 25 martie 2020, de la ora 11.00, exclusiv online din cauza stării de urgență generată de epidemia de coronavirus.

Wetterbest  este unul din principalii producători de țiglă metalică, tablă cutată și de accesorii pentru acoperişuri și hale industriale din România. Pe lângă ţiglele metalice din brandul Wetterbest, pe care le produce, întreprinderea oferă sisteme complete şi complexe de acoperişuri pentru construcţii civile şi industriale.

Activitatea companiei a început în 1999 sub numele Final Construct. În martie 2007 şi-a schimbat numele, iar Final Construct a devenit S.C. DEPACO S.R.L., extinzându-şi aria de activitate. Compania şi-a schimbat atât acţionariatul, cât şi strategia de dezvoltare, devenind din importator, producător de ţigle metalice de calitate superioară.

La începutul anului 2008, atât departamentul de producţie, cât şi celelalte departamente (întreaga societate) au trecut printr-un proces complex şi riguros de certificare ISO a calităţii managementului.