Expoziție de roboței la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești

Expoziție de roboței la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești

Patronatul Tinerilor Întreprinzatori din România, în parteneriat cu Google România, are plăcerea de a vă invita la primul eveniment din cadrul proiectului “DigiLab - Laboratorul digital”, ce va avea loc pe data de 4 martie, la Centrum Ballroom & Conference din Ploiești (Bulevardul Republicii 65), sala CENTRUM Ballroom (etajul 1 al Casei de Cultură a Sindicatelor).

DigiLab este un program de formare pentru dezvoltarea competențelor digitale ce se adresează angajaților microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital.

Evenimentele Tech Day îsi propun să aducă împreună dezvoltatori, profesioniști și pasionați de aplicații și gadgeturi inovatoare care vor prezenta soluții de digitalizare cu aplicare imediată, cu scopul de a ajuta la eficientizarea și creșterea performanțelor, atât la nivel managerial, cât și funcțional.

Expozitia de robotei va avea loc in paralel cu sesiunea de informare despre digitalizare si va aduce robotei realizati in Romania de echipele Nextlab.tech, Natie prin Educatie cu programul BRD FIRST Tech Challenge Romania dar si demonstratii de realitate virtuala si robotei cu aplicatie in design-ul interior.