Colecţiile româneşti din domeniul pielărie-marochinărie, promovate la Milano Fashion Week

Colecţiile româneşti din domeniul pielărie-marochinărie, promovate la Milano Fashion Week

Colecții românești de încălțăminte, genți şi produse de marochinărie au fost prezentate la târgul internaţional MICAM Milano, care s-a desfăşurat în perioada 15-23 septembrie 2019, în cadrul evenimentului de modă Milano Fashion Week. Prezenţa, la această importantă expoziţie de profil, a oferit firmelor româneşti prilejul de a-şi consolida relațiile comerciale existente, dar şi de a stabili noi contacte cu retaileri de pe pieţele internaţionale, în vederea extinderii gamei de produse pentru export.

La salonul internațional de la Milano, alături de cele mai importante branduri de profil din lume, au participat douăsprezece firme românești: Hanami Way SRL, Lyria Povestea Ta Pictata SRL, Fabrica 76 Dalvini SRL, Angela International SRL, Leather Project SRL, Hilux SRL, Fibalco SRL, Pestos SRL, Iutta Worldwide SRL, Creation Leather Art SRL, Passofino SRL şi Wild Inga SRL.

Prezenţa românescă la salonul internațional lider în domeniul încălțămintei a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Asociaţia Sfera Factor, în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat.