PNL chiar nu avea alt candidat pentru Consiliul Județean Prahova? Protest în centrul Ploieștiului

PNL chiar nu avea alt candidat pentru Consiliul Județean Prahova? Protest în centrul Ploieștiului

Forța Dreptei Prahova a organizat luni după amiază un protest în centrul Ploieștiului, manifestare în cadrul căreia s-a cerut demisia liberalului Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

”PNL, un partid care nu mai are legătură cu liberalismul. Un partid condus de niște navetiști de Călărași, cu viză de flotanți, cei mai mulți la Plopeni, și care ocupă funcțiile cheie din județul Prahova. Nu putem să ne lăsăm călcați în picioare. Intelectualii din Prahova sunt mai mulți decât populația județului Călărași. Trebuie să fim uniți pentru a scăpa de o gașcă pusă să distrugă un întreg județ. Iulian Dumitrescu, această eminență cenușie care a distrus județul Călărași și a venit să distrugă și Prahova.

Un individ care, pe modelul Călărași, abuzează de funcție și obligă primarii prahoveni să facă studii de fezabilitate, peste studii de fezabilitate. Bani aruncați în buzunarele firmelor de casă, pentru studii ce nu au finalitate.

Este ceasul al 12-lea! Nu mai putem accepta, nu mai putem închide ochii la manevrele PNL Prahova, acest partid subjugat de Iulian Dumitrescu! Omul din cauza căruia zeci de primari din Călărași sunt acum cercetați penal, tocmai pentru că au intrat în jocul acestui individ. Tocmai de aceea, îi avertizez pe primarii prahoveni, să fie extrem de atenți la ”ordinele” care vin de la șefia CJ Prahova”, a scris deputatul George Ionescu într-o recentă postare pe facebook.