Îți curge nasul fără să ai guturai? Sigur ai ciupercă neagră (un ”derivat” din Covid)!

Îți curge nasul fără să ai guturai? Sigur ai ciupercă neagră (un ”derivat” din Covid)!

Băi frate, dacă ai simptomatologie rino-sinuzală banală, adică pe românește îți curge nasul fără să fi contractat vreo răceală de fapt ai ciupercă neagră. Ciuperca asta e un derivat din Covid. Mai pe scurt, cu SARS Cov2 n-au murit destui. Mai băgăm și o ciupercă să mai radem din ei ca suntem prea mulți pe planetă și n-avem ce mânca, ce bea etc.! Mai cu seamă că se încălzește planeta de la bășina de vacă...

Hai să vedem ce face ciupercuța asta! Păi să cităm din specialiștii citați deja prin media noastră. ”În momentul în care invadează ţesutul uman, practic ea trombozează vasele şi ţesutul respectiv, în acel moment, devine ţesut necrotic şi se colorează în negru”. Ciuperca e mortală în 50 la sută din cazuri, dar ceea ce este mai important este că trombozează vasele de sânge. Se mai vorbea despre asta odată cu apariția vaccinurilor anti Covid 19. Ce-i drept, mai cu fereală că te blocau rețeliștii sociali.

Ia uite aici ce mai spun specialiștii: ”Din păcate, nu sunt nişte semnale de alarmă serioase pe care pacientul le primeşte şi care să-l ajute să ajungă la doctor. Ele uneori mimează simptomatologie rino-sinuzală banală”. Deci e fix ca acum doi, trei ani. Dacă tușeai, aveai Covid. Acum dacă strănuți sau îți curge nasul, ai ciupercă neagră. Și se ia al dracului de repede.