Veolia Energie pornește sistemul de încălzire în Ploiești

Veolia Energie pornește sistemul de încălzire în Ploiești

Ținând cont de temperaturile înregistrate în ultimele zile, Veolia Energie Prahova anunţă că, în data 5 octombrie 2021, au fost îndeplinite condițiile legale de demarare a sezonului de încălzire 2021 - 2022 în Municipiul Ploieşti. 

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii. Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat. 

Reprezentanții asociaţiilor de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugați să comunice companiei, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Veolia să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.  

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, în reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, în orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieşAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Biroul de Relaţii Clienţi.