Street art pe tramvaiele care circulă prin Ploiești! MEBS se ocupă de asta!

Street art pe tramvaiele care circulă prin Ploiești! MEBS se ocupă de asta!

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a răspuns pozitiv unei inițiative civice locale, prin intermediul căreia tramvaiele din municipiul nostru vor fi desenate personalizat.

Un grup de tineri pasionați de arta stradală dorește ca, prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraș să primească o înfățișare modernă și atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieștiului, astfel, să ne reamintim și să le arătăm tuturor de ce suntem mândri că suntem ploieșteni.

Cu imaginație și din dorința de a exprima aprecierea față de cel mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale, primul tramvai a fost redecorat exterior în culori vii.

În spiritul acestei inițiative locale vor fi personalizate, anul acesta, și celelalte tramvaie din municipiul nostru. Acestea vor fi branduite cu simbolurile urbei noastre, din diferite domenii (cultură, sport, etc).

Artistul ploieștean, care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect, este Călin Silviu (https://www.facebook.com/mebssilviu ), recunoscut în rândul pasionaților de artă stradală cu semnătura MEBS.

“Am susținut mereu oamenii talentați ai orașului nostru. De aceea, am hotărât să răspund ferm acestor tineri plini de inițiativă și dăruire față de comunitatea ploieșteană. Le mulțumesc și le exprim, pe această cale, aprecierea mea față de expresia artistică originală și ideile pline de inovație, pentru faptul că doresc să aducă un plus de modernitate și ingeniozitate la capitolul promovării orașului nostru” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.