Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

De azi se închide sezonul de încălzire în Ploiești

De azi se închide sezonul de încălzire în Ploiești

Veolia Energie Prahova anunță încheierea sezonului de încălzire 2020–2021 începând cu data de 4 mai 2021, fiind îndeplinite condițiile legale pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat.
În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti.
În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.
Compania rămâne permanent la dispoziția clienților săi și le recomandă ca, în perioada următoare, să utilizeze opțiunile alternative de contactare la distanță:
•    prin apel telefonic către colegii noștri din Call-Center, disponibili 24h/24h, la numerele: 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) sau 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea);
•    pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
•    pe fax la numărul: 0244 594 580.