Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Salariații Rosal sunt în grevă! Artiștii Teatrului și Filarmonicii, precum și alți angajați ai Primăriei Ploiești vor face curat pe străzi și în parcuri!

Salariații Rosal sunt în grevă! Artiștii Teatrului și Filarmonicii, precum și alți angajați ai Primăriei Ploiești vor face curat pe străzi și în parcuri!

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a luat măsura organizării unor acțiuni de voluntariat în vederea salubrizării căilor publice și zonelor verzi din oraș, conform contractului pe care îl administrează și monitorizează primăria.
Astfel, având în vedere continuarea grevei de către salariații operatorului local de salubritate, de mâine dimineață, începând cu ora 4.00, la nivel local se va derula o acțiune de întreținere și curățenie a spațiilor verzi și a principalelor artere de circulație, la care vor participa peste  100 de voluntari.
Prioritatea municipalității ploieștene este să asigure confort cetățenilor în zonele publice, iar, în acest context, având în vedere și apropierea sărbătorilor pascale, alături de voluntarii persoane fizice vor fi și  salariați ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., ai Serviciului Public Finanțe Locale, ai S.C. Transport Călători Express S.A Ploiești, ai Clubului Sportiv Municipal, artiști ai Teatrului „Toma Caragiu" Ploiești şi ai Filarmonicii "Paul Constantinescu", precum şi angajaţi ai S.C. Hale şi Pieţe S.A. Ploieşti. Aceștia  vor face la rândul lor voluntariat, lucrând în afara orelor de program, fără să fie remunerați.
Administrația publică locală invită ploieștenii să se alăture acțiunilor de voluntariat, într-un efort comun de menținere a curățeniei în orașul nostru.