Familia Regală a României a făcut o vizită în municipiul Arad

Familia Regală a României a făcut o vizită în municipiul Arad

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au făcut joi o vizită cu caracter public în municipiul Arad.

În prima parte a zilei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat sediul Crucii Roșii Române din Arad unde s-au întâlnit cu reprezentanții conducerii și voluntarii filialei.

Majestatea Sa Margareta, Președintele Crucii Roșii Române, a fost impresionată de activitatea filialei din Arad și a apreciat în mod special implicarea voluntarilor organizației locale.

În continuarea vizitei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trecut pragul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad unde au vizitat secția Pediatrie II, recent renovată.

Cuplul regal a fost întâmpinat de managerul spitalului și de membri ai personalului medical, precum și de reprezentanți ai Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad.

Secția Pediatrie II are sediul într-o clădire construită în anul 1910, ultima reabilitare a secției medicale având loc în anul 1995. Anul acesta s-a încheiat renovarea și modernizarea Secției Pediatrie II cu sprijinul Asociației Cetatea Voluntarilor din Arad.