Programul de curățenie generală în Ploiești continuă și săptămâna aceasta

Programul de curățenie generală în Ploiești continuă și săptămâna aceasta

Programul de curățenie și igienizare generală a orașului inițiat de primarul Andrei Volosevici continuă săptămâna aceasta.

Zeci de lucrători ai operatorului de salubritate și ai S.C Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., dar și beneficiari ai venitului minim garantat au fost prezenți astăzi în oraș pentru a elimina mizeria de pe domeniul public.

Activitățile de curățenie și igienizare au vizat zonele: Vest, Nord (de la strada Arinului spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești), str. Calomfirescu și Transilvaniei, str. Grindului, str. C-tin  Brezeanu, str. Cibinului, str. Trotuș, cartier Cina – bl. R, B-dul Republicii și B-dul Independenței.

Conform programului, s-au efectuat servicii de măturat, curățat mecanizat și spălat cu detergent carosabilul, pe arterele principale de circulație, dar și pe trotuare sau în stațiile operatorului de transport public urban, întreținere spații verzi. De asemenea, s-a asigurat încărcarea și transportul deșeurilor vegetale și a celor rezultate din curățenia stradală, precum și a deșeurilor abandonate pe domeniul public al municipiului Ploiești.