Programul spectacolelor Teatrului Toma Caragiu în perioada 21 - 27 septembrie

Programul spectacolelor Teatrului Toma Caragiu în perioada 21 - 27 septembrie

Saptamana aceasta, in lumina reflectoarelor, printre nenumarate ipostaze comice, lumea basmului prinde viata iar personajele poznase se asigura ca buna dispozitie este la ea acasa. Fie ca vorbim de peripetiile simpaticului Firfirica, al carui principal atu este umorul, sau ca pasim in lumea fermecata a Contelui de Cocosila, unde magia si aventura se intalnesc la fiecare pas, starea de bine ne va insoti tot timpul in sala de spectacole.

Descurca-lume, 26-27 Septembrie, ora 19:00, in Sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol plin de umor despre un domn binevoitor ce adesea se gaseste in bucluc datorita marinimiei lui si a faptului ca uneori actioneaza inainte sa gandeasca pe indelete. Povestea, o adaptare de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa „Firfirica”, scrisa de celebrul cuplu al anilor '30, Stroe si Vasilache, este acompaniata si de o surpriza muzicala.

Pecetea fermecata, duminica, 27 Septembrie, ora 10:30, reprezentatie in aer liber, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Spectacolul ne prezinta povestea plina de peripetii a Contelui de Cocosila pus in incurcatura de un cocos neastamparat. Acesta inghite pecetea magica a familiei, un artefact ce materializeaza dorintele purtatorului. Si pentru ca aceasta isprava nu este de ajuns, doi sarlatani incearca sa profite de incurcatura produsa pentru a inhata obiectul vrajit. Dar, pentru a nu irosi tot "farmecul" deznodamantului, va vom lasa pe dumneavoastra sa descoperiti celelalte patanii ale eroilor.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.