Ploieștiul parcă a renăscut de Ziua Internațională a Copilului

Ploieștiul parcă a renăscut de Ziua Internațională a Copilului

De Ziua Internațională a Copilului, Ploieștiul a renăscut. Chiar dacă încă nu se pot întâlni cu ploieștenii în sălile de spectacole, artiștii Filarmonicii ”Paul Constantinescu” și ai Teatrului ”Toma Caragiu” au făcut orașul să vibreze frumos și să lase în urmă umbrele pandemiei. Nu a mai fost loc , ca în alți ani, de megaspectacole stradale, dar cu siguranță am luat o serioasă gură de oxigen. Așadar, în orașul nostru, astăzi s-au întâmplat următoarele:

Filarmonica ”Paul Constantinescu”

Ioana Maria Lupașcu, pianista Filarmonicii din Ploiești i-a invitat pe cei mici  la cele mai frumoase piese din coloana sonoră a filmelor de animație. Pianul de concerte Steinway and Sons a sunat din nou minunat , iar totul a fost live pe facebook, și pe platforma Virtual Concert Hall.

Teatrul ”Toma Caragiu”

Personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario au pornit, de 1 Iunie, într-o călătorie menită să aducă zâmbete și voie bună în tot Ploieștiul, de Ziua Internațională a Copilului. De ziua lor, micuții s-au putut întâlni, pe străzile orașului, cu personajele de poveste și cei mai îndrăgiți eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflați la bordul unei caravane.