Îi curge Ștefan Gheorghiu prin vene...

Îi curge Ștefan Gheorghiu prin vene...

Profitând de prezența în sala de ședințe a Consiliului Local Ploiești a senatorului social-democrat Ștefan Radu Oprea, consilierul municipal PNL, Gheorghe Sîrbu nu s-a putut abține să nu zică și el două, trei vorbe, așa mai pe politică. După ce l-a asigurat pe senator că-l respectă foarte mult atât pentru activitatea de parlamentar, cât și pentru aceea de ministru, Sîrbu i-a tras o smetie în stilul său binecunoscut. Discuția a plecat de la o postare pe facebook a senatorului Radu Oprea, în care acesta făcea un apel la autoritățile locale în ce privește îmbunătățirea modului în care arată orașul.

”Peste Ploiești au trecut patru ani și am senzația că timpul este înțepenit în loc. Patru ani irosiți. Va veni campania electorală în care vom discuta iarăși despre mari proiecte. Poate e timpul să ne concentrăm pe micile proiecte, cele din drumul nostru zilnic care ne-ar face viața mai ușoară și mai frumoasă. Curățenia, florile, gazonul tuns, banca din fața blocului, locul de joacă din apropiere, locul de parcare”, a scris Radu Oprea pe facebook.

Ei bine, pe consilierul Sîrbu nu l-a răbdat inima să nu-i dea o replică. Acesta a spus că de mai mulți ani la conducerea SGU Ploiești se află oameni de la PSD și că ei sunt responsabili pentru cum arată orașul.

Și cum atunci când la prezidiul ședinței de consiliu se află avocatul George Botez, umorul fin n-are cum să lipsească, prezidentul i s-a adresat consilierului liberal: ”Văd că academia de partid făcută la Ștefan Gheorghiu nu vă părăsește niciodată, o aveți în venă. Rămâneți același om destoinic...”