O echipă de elevi ploieșteni fac măști și viziere pentru personalul medical pe imprimante 3D! Au nevoie de ajutor!

O echipă de elevi ploieșteni fac măști și viziere pentru personalul medical pe imprimante 3D! Au nevoie de ajutor!

Echipa de Robotică infO(1)Robotics împreună cu Deco RAM și BraveBots au început realizarea de viziere pentru personalul medical din județul Prahova, care sunt în mare nevoie de astfel de echipamente de protecție. 6 bucăți au ajuns deja la DSP Prahova, care a aprobat distribuirea acestui tip de viziere.

În acest moment, avem la dispoziție 4 imprimante 3D (din partea info(1)Robotics, Deco RAM și BraveBots) si materiale pentru a produce 100 de viziere. Spre exemplu, doar pentru Spitalul Județean de Urgenta Prahova, necesarul depășește 10000 de bucăți.

Facem un apel așadar către comunitatea prahoveană pentru a se alătura inițiativei, cu imprimante 3D, materiale pentru confecționarea vizierelor sau fonduri pentru achiziționarea acestora.

Echipa noastră, împreună cu DSP Prahova, va coordona producția și distribuirea vizierelor in centrele medicale, în perioada următoare.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

– pe pagina noastră de Facebook: InfO1 Robotics;

– la numărul de telefon 0726229698 (Tudor Avram – mentor al echipei) – inclusiv pe whatsapp;

– la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..