Petrolul Ploiești începe sezonul competițional! Cum se va intra pe stadionul Ilie Oană?

Petrolul Ploiești începe sezonul competițional! Cum se va intra pe stadionul Ilie Oană?

Liga 2 pornește la drum în acest weekend și, din fericire, ne putem revedea, după un an și jumătate, pe stadion. De joi, 29 iulie, se vor pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021-2022, acestea putând fi procurate, în prima fază, de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

Peluze – 90 lei

Tribuna 2 – 130 lei

Tribuna 1 – 200 lei

Tribuna 0 – 250 lei

Posesorii de abonamente achiziționate pentru campionatul 2020-2021 vor beneficia de gratuitate la accesul pe stadion în noua stagiune. În acest sens, pentru eliberarea unui abonament nou, valabil în sezonul 2021-2022, este necesară prezentarea la casa de bilete cu vechiul abonament. Cum locurile pe stadion sunt alocate conform regulilor protocolului sanitar, vă rugăm să aveți în vedere faptul că există posibilitatea de nu vă putea păstra locul de pe vechiul abonament.

Program funcționare casa de bilete

– Joi, 29 iulie – orele 09.00 – 17.00

– Vineri, 30 iulie – orele 09.00 – 17.00

– Sâmbătă, 31 iulie – orele 08.00 – 11.00

– Dețintorii de abonamente vor avea accesul la toate meciurile pe care echipa noastră le va organiza în sezonul următor, atât în campionat cât și în Cupa României.

– La achiziționarea unui abonament este necesară prezentarea Cărții de Identitate.

Conform  Protocolului Desfășurare Competiții, accesul publicului va fi permis în limita a 50% din capacitatea stadionului, persoanele eligibile pentru a asista la o competiție sportivă fiind următoarele:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).

În conformitate cu legislația în vigoare, măsurile de mai sus se aplică inclusiv copiiilor cu vârsta de 3 ani și mai mari.