Notice: Undefined offset: 3 in /home/faptdive/public_html/plugins/content/adsinside/adsinside.php on line 180

Atleții de la CSM Ploiești au obținut două titluri de campioni naționali de seniori

Atleții de la CSM Ploiești au obținut două titluri de campioni naționali de seniori

Atleţii de la CSM Ploieşti se întorc cu două titluri de campioni naţionali de la prima competiţie importantă a acestui an: Finala Campionatului Național de seniori și seniori U23 (tineret), desfăşurată ieri şi astăzi, la Bucureşti, în Sala „Ioan Soter”!

Daniel Petre Rezmiveş a devenit din nou campion naţional al probei de „60 metri plat”, iar ştafeta de 4×2 ture a obţinut titlul naţional după o cursă încheiată cu mai bine de o secundă înaintea următoarei clasate, CSŞ Ploieşti.

În proba de „60 metri plat”, Rezmiveş a câştigat atât calificările, cu 6.78 secunde, cât şi finala, cu 6.77 secunde, sutimea de secundă cu care şi-a îmbunătăţit timpul fiind extrem de importantă, în condiţiile în care a reuşit, astfel, să îndeplinească baremul de calificare la Campionatul European de Atletism de la Torun (Polonia, 5-7 martie 2021).

 

În proba de ştafetă „4×2 ture”, Alexandru Geamănu, Mihai Vasiliu, Florin Nica şi Constantin Andonii au devenit campioni naţionali de seniori graţie unei performanţe foarte bune, ei reuşind să încheie cursa în 3:03.59 minute.

Ar mai fi de reţinut timpul excelent realizat de Alexandru Geamănu în proba de „60 metri plat”, 6.96, care reprezintă un nou record personal al tânărului atlet şi care i-a asigurat locul 9 la seniori şi 7 la tineret, precum şi performanţa Teodorei Iancu de la săritura în înălţime, 1.60 metri, care i-a oferit locul 7 în competiţia senioarelor şi 5 în cea de la „U23”.

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.