Trap de zile mari pe Hipodromul Ploiești! Premiul de Paște a fost câștigat de iapa Histoire D’Inverne

Trap de zile mari pe Hipodromul Ploiești! Premiul de Paște a fost câștigat de iapa Histoire D’Inverne

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, cea de-a doua reuniune oficială de trap din acest an, circa 500 de iubitori ai fenomenului ţinând să asiste la evenimentul ce a avut „cap de afiş” Premiul de Paşte. Au fost patru curse de trap extrem de atractive, interesul fiind sporit şi de faptul că trei dintre acestea au fost incluse în oferta de pariuri a partenerului din acest an al CSM Ploieşti, Casa Fortuna.

Reuniunea a fost deschisă, la ora 10.30, de Premiul Bosfor, în care s-a impus armăsarul Neptuniu, condus de Mihai Prună. Apoi, prima cursă listată la pariuri, Premiul Bianca – Fortuna Silver, a fost cam fără istoric, armăsarul Girus du Patural, avându-l în sulky pe Adrian Marciu, reuşind să câştige fără emoţii în faţa urmăritorilor săi, Grive Frazeenne şi Drop Dead Zet. A urmat Premiul Bavari, din nou cu o favorită certă, iapa Rugiada Thor, care a trecut prima linia de sosire, cu Marian Costache în sulky.

Reuniunea a fost închisă de cea mai aşteptată cursă a zilei, Premiul de Paşte, care a avut 11 cai la start, dar a propus, în principal, o nouă confruntare a trăpaşilor care s-au luptat, în urmă cu o săptămână, în Premiul Amigo – Fortuna Gold. Iar podiumul a fost identic, numai că, de data aceasta, iapa Histoire D’Inverne şi-a luat revanşa în faţa câştigătorului din weekend-ul trecut, armăsarul Bădie VF. Podiumul a fost completat, la fel ca atunci, de iapa Detoxicated. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de pariuri Fortuna, Dermot Keelan. Şi de directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu.