Premierul Ciolacu ori e prost, ori prost sfătuit! Ambele variante sunt nasoale pentru români!

Premierul Ciolacu ori e prost, ori prost sfătuit! Ambele variante sunt nasoale pentru români!

Reforma la reformă în domeniul fiscal anunțată de premierul Marcel Ciolacu se va dovedi o catastrofă din momentul în care va fi aplicată. Primul ministru ori este din cale afară de nepriceput, ori este sfătuit prost. Ambele variante sunt rele pentru românul de rând, adică cei mai mulți din pătura socială existentă astăzi în România.

În primul rând, impozitarea suplimentară pentru agenții economici va aduce mai mult ca sigur creșteri de prețuri pentru bunuri și servicii, dar și progres constant în evaziunea fiscală pe care statul român nu o poate controla la acest moment și nici în viitor nu prea va putea. Sunt prea mulți protejați politic sau de altă natură, așa că obsesia premierului n-are nicio șansă de rezolvare. E cam doar praf în ochi pentru o viitoare campanie de alegeri care vor fi la anul.

Mai pe scurt și pe înțeles, odată cu reformele ciolaciene să ne așteptăm la creșteri de prețuri peste tot. Va fi rău! Va fi cumplit pentru cei mai mulți dintre noi care am mai trecut prin scumpiri masive la multe produse și servicii. Așadar premierul ori e prost, ori e prost sfătuit. Altfel nu se explică de ce alege să facă lucruri care nici electoral nu folosesc partidului pe care-l reprezintă.

Foto: Marcel Ciolacu la Europa FM