Al doilea hipermarket Carrefour s-a deschis în zona de sud a Ploieștiului

Al doilea hipermarket Carrefour s-a deschis în zona de sud a Ploieștiului

Cel de-al doilea hipermarket Carrefour din zona Ploiești și primul din orașul prahovean este situat în incinta noului centru comercial Prahova Value Centre, dezvoltat de Prime Kapital Developments în cartierul Democrației. Noul magazin pune accent în sortimentația sa pe produse de la micii și marii producători locali și regionali, pe care le include într-un portofoliu extins.

Astfel, Carrefour oferă un univers de posibilități, cu peste 50.000 de articole disponibile în magazinul fizic, cât și prin aplicația Carrefour sau pe site-ul carrefour.ro și platforma BRINGO. Noul magazin din Ploiești oferă opțiuni pentru o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile, prin gama variată de fructe și legume proaspete, românești, preparatele tradiționale, dezvoltate aproape de Ploiești, produsele BIO, selecția extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv de la producătorii locali și regionali, precum și zona Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale.

„Cel de-al 43-lea hipermarket Carrefour din România este un magazin modern, digitalizat și oferă o experiență sigură de cumpărături, atât online cât și offline. Produsele proaspete tradiționale de la producătorii locali și regionali, cât și colțul Bibigo To go, cu preparate pentru iubitorii bucătăriei asiatice, reprezintă diferențiatori importanți, care contează pentru ploieșteni. De asemenea, ei pot întâlni în hipermarketul nostru o selecție extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv din regiunea Munteniei, ca parte a programului nostru unic pe piața de retail, Deschidem Vinul Românesc”, a declarat Marius Tudor, Director Hipermarket Carrefour Ploiești Democrației.

Hipermarketul Carrefour – deschis producătorilor locali mici și mari

Ploieștenii vor găsi la Carrefour multe gusturi românești îndrăgite. Au la dispoziție o gamă extinsă de produse locale, de la lactate (Ferma Cățean) și preparate din carne de la cei mai apreciați producători din regiune (Agrisol, Il Prestigio), făcute după rețete tradiționale, la pește proaspăt (Păstrăvăriile Doftana și Valea Stânii Zăganu). Iar dacă le este poftă de dulce, se vor putea bucura de prăjituri, torturi și patiserie artizanală cu gustul de acasă, de la Cofetăriile Delice.

Clienții au acces și la mâncare proaspătă, inspirată de rețete deosebite, pregătite în laboratoarele Carrefour de către cei mai pricepuți bucătari, în zona Gastro. De asemenea, noul magazin Carrefour oferă cele mai interesante arome asiatice în colțul Bibigo To go, de la noodles la salate, cutii cu gustări sau colțunași preparați ca în Coreea, chiar pe loc, prin intermediul cărora clienții pot călători prin gust și pot fi inspirați să își creeze propriile povești.

Ploieștenii vor descoperi în selecția de produse peste 200 de sortimente de carne roșie și de pui, inclusiv din Filiera Calității Carrefour, proaspete ca de la un magazin cu producție proprie.

Clienții pasionați de combinații exotice de fructe și legume sau cei care vor să redescopere simplitatea rețetelor știute din copilărie pot descoperi în magazin o gamă variată de produse proaspete BIO, de cea mai bună calitate, inclusiv ceapă și leuștean bio, furnizate de producători români incluși în programul Creștem România BIO, prin care Carrefour oferă susținere fermierilor care își doresc să facă tranziția către agricultura sustenabilă. În plus, oferta magazinului cuprinde o mulțime de fructe și legume din Filiera Calității Carrefour, crescute local, care nu călătoresc mai mult de câteva ore până ajung în coșul lor. Tot certificat Filiera Calității Carrefour au și produsele Păstrăvăriei Valea Stânii Zăganu, care au trecut peste 150 de teste ale calității.

Vinuri recunoscute la WineSquare

Zona WineSquare a magazinului promovează vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc și a fost creată de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Au fost selectate vinuri de la 31 de crame mici și mijlocii din 7 regiuni, crame alese pentru atenția pe care o arată procesului de producție, grija pentru vin și valoarea pe care afacerea lor o aduce în comunitate. Dintre vinurile regionale, în noul Carrefour Ploiești, clienții vor găsi o selecție de sortimente din Muntenia de la Domeniul Muntean, Licorna Winehouse, Gramofon Wine, Domeniile Blaga, Pietroasa Veche și Velvet Winery. În plus, pot găsi 32 vinuri create special pentru Carrefour, cât și vinuri premium, validate de experții companiei și căutate de cunoscători.